stolenmoments

En del faller vackert

2010-12-30 @ 10:26:39

Men inte jag...

Snart är det ett nytt år som väntar. Jag vet hur det brukar bli. Drömmar som går i kras och löften som inte går att hållas. Jag längtar inte. Och vad är det som säger att allt skulle förändras bara för att en siffra i årtalet byt. Allt sitter i huvudet.



/Minna

Permalink Dagens Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Elin

Det finns ingenting som säger att detta året ska bli bättre, men förhoppningsvis kanske du kan hämta styrka ifrån att det finns de där kraven du ställer på dig själv att de kanske kan tas ur bruk när nu nya tider väntar, för snart är vintern borta, mörkret flyr norrut och nya chanser till förbättring väntar.

Natten blev inte mycket bättre än gårdagens. Eller snarare sämre. Mycket sämre, det var flera månader sen jag låg i badrummet halva natten (vilket ledde till att när jag väl tog mig upp vaknade mamma och misstänker nu att jag var ute och sprang. Vilket hade gjort med nytta, enligt äs, men lilla friska Elin inser att jag mycket väl kan svimma därute, och för mig kan det ta upp till en timme innan jag vaknar och vid det laget är jag i princip död då vi hade 12 minus ute och vägen jag springer på ligger fem km in i skogen där inga hus finns.

Jo familjen märker. Särskilt mamma. Beroende på vart jag i vardagsrummet jag fastnar med blicken vet hon att när jag tittar där tänker hon på det och då är det sämre än vanligt och tittar jag på en annan fläck/plats är jag mest trött osv. (väldigt konstigt jag vet, men min mamma är lite konstig med)

Jag älskar blommor så jag hade nog önskat att det varit vita blommor, eller kanske en mindre blomma som var vit. Är det din farmor du saknar mest? Eller alltså, har det fastnat mycket att hon är död, tänker du på henne mycket?

Hur gick din natt? Överlevde du någorlunda?

kramar på dig

2010-12-30 @ 11:43:46
URL: http://uturanorexin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback