stolenmoments

OMG

2011-03-03 @ 23:30:16

Haha...

Jag är typ SUPER ÖVERTRÖTT.

Om det nu finns något sådant? ;)

/Minna

Permalink Dagens Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: gryningsljus

Då blev det bakat till slut, antar att du fick åka och handla igen först...? Hatar hetsätningstvång och förstår att du gör det också! Hur länge har du haft de ätstörningarna? Jag kommer nog flytta, det är mycket som inte fungerar här och jag vill inte falla igen bara för att jag blir arg och ska protestera mot personalen eller något annat dumt. Det är ASJOBBIGT att flytta! Jag har flyttat typ 6 gånger och det är lika jobbigt varje gång men det får gå.

Du kan ju sluta jobba ett tag, du kanske kan sommarjobba sedan när du är ledig från skolan om du trivs där och för att tjäna lite pengar. Det är ju bara för en period nu när det är som jobbigast det kommer att bli bättre och då orkar du igen. Det är bra att du inte slutar skolan helt för man behöver ut i verkligheten för att inte fastna för mycket i sjukdomen men det behöver kanske inte vara lika mycket som när man orkar och mår bra.

Du kommer bli en bra sjuksköterska. Den här tiden blir en "bra" erfarenhet om inte annat, du kommer veta hur det är att må dåligt som patient, det kan nog vara till nytta sedan i jobbet.

Kram på dig och det är bra att ha både friska kompisar och andra som mår dåligt. Det är skönt när människor förstår utan att man måste förklara så mycket men släpp inte taget helt om det friska för det är också nödvändigt!

2011-03-04 @ 06:32:28
URL: http://anorexivardag.blogspot.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback