stolenmoments

Fy tusan

2011-03-27 @ 22:20:48

Nu går jag till sängs.

Måste prova i alla fall. Är så trött att jag knappt hänger ihop.
Har redan tagit theralenet men känner inte så mycket av det. Men jag får absolut inte ta mer. Då tar jag mig inte upp till skolan i mon och då är det illa!
ÅNGEST till tusen just nu.

Undra hur denna veckan kommer att bli.
Känns lite sådär just nu.
Men jag kämpar för att inte komma tillbaka till avd...

/Minna

Permalink Dagens Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: gryningsljus

Låter som att du hade kul när ni var ute och kunde glömma allt jobbigt ett tag. Det är nog bra med såna pauser! Kanske bode tagit någon sömntablett men inte så mycket som i vanliga fall... Jag tror inte det var abstinens du har inte så mycket såna mediciner men kanske i samband med alkohol, då blir det oftast inte som "vanligt".

Dumt med behandlingsenheten. De ska ju hjälpa dig. Jag förstår inte varför hon blev sur för att du inte kan alla tider. De borde ju tycka att det är bra om du klarar av att gå lite i skolan också. Jag tycker det borde vara självklart att det bästa är att INTE helt tappa kontakten med "vanligt friskt liv". Hon borde ha försökt se till att du fick tider som passade dig och i så fall inte lika många tider då om de inte får ihop det med när du kan. Hoppas det blir bättre på fredag så ni kan hitta på en strategi som fungerar både för dig oh dem. Försök släppa det här under veckan så det inte får dig att må jävligt varje dag tills på fredag nu!

Kram!!!

2011-03-28 @ 08:08:27
URL: http://anorexivardag.blogspot.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback