stolenmoments

DummaTankar.se

2011-04-07 @ 00:13:27

Ja, ni vet ångesten. Det är bara den som är och hälsar på just nu!



TJOOOOOCK FET ÄCKLIG FUL VÄRDELÖS MISSLYCKAD
Måste bara påpeka mitt osminkade, ofrächa och ack så oatraktiva otseende just nu.
Men jag pallar inte bry mig. För det spelar egentligen ingen roll.

Tankar som ganager i mig just nu. ÅÅÅÅÅ SLUUUTA!

SOVA SOVA SOVA NU...
Hej atarax theralen imovane

/Minna

Permalink Dagens Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Elin

Hatar hatar hatar alkohol. Har också sett det på alltför nära håll, även om ditt fall är bland det värsta jag hört, ändå har jag bott med alkoholister, delat rum på avdelningar med alkoholister som kommer om och om igen till samma avdelning. Så ja. Man borde egentligen inte få dricka hur mycket som helst.



Man vet så väl att det inte kommer ge något positivt HUR man än vänder på det. Men det känns rätt. Man lyssnar på äs, man lyssnar inte på den friska delen, hur liten eller stor den än är. Men fel, FEL, vi borde sluta. Vi borde göra något annat. Satsa och våga testa den där vägen mot friskheten som vi inte känner igen alls.



Detär knepigt med alla myndigheter och samarbeten som inte fungerar och fel personer med för mycket makt. Men tror du att du klarar 100 %?



Där ligger problemet : att vara eller inte vara. Just nu vill jag inte existera alls. Dö fort och slippa allt. Men jg vet att det är fel, jag orkar inte riktigt ta tag i något så jag blir nog kvar här.

kramar



Det är bra, någongång måste du ta tag i minnena och det du bär på, även om jag förstår att det är jobbigt. Samma problem här. Det finns vissa saker man aldrig sagt högt förut men som behövs hanteras och gås igenom. Tror du att du kommer kunna få fram allt?



Vilken sorts behandling är det? Går det inte att plugga lite mer på distans?

2011-04-07 @ 15:01:02
URL: http://uturanorexin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback